Skip to main content

3D visuals houtlijm 'Bizon Woodmax'.

3D illustratie van test in lab van verbindingssterkte houtconstructie met behulp van hydraulische pers met persdrukmeter.

Houtverbinding lijmtest met hydraulische pers.

Introductie van een nieuwe lijm van Bizon - Wood Max. Fotorealistische 3D illustratie van het testen van een houtverbinding met de nieuwe lijm van Bizon in een lab met een hydraulische pers. Dit soort illustratiewerk wordt voor verschillende uitingen gebruikt als beeldmateriaal voor verpakkingen, web-uitingen en overig reclamemateriaal. Deze opdracht kwam tot stand in samenwerking met reclamebureau "The Line".

3D illustratie persdrukmeter gemonteerd op hydraulische pers.

3D gemodelleerde hydraulische persmeter.

Een 3D visual van een hydraulische persmeter voor plaatsing op o.a. verpakkingen. De maximale lijmkracht verbeeld in een realistische illustratie. Dit soort 3D afbeeldingen kunnen ook prima geanimeerd worden.

3d illustratie van woning in houtskeletbouw na verwoestende orkaan. De houten woning is verlijmd met synthetische polyurethaanlijm.

Concept Visual van Bizon houtlijm. De “stormtest”.

Een concept illustratie voor een houtlijm die krachtig genoeg is om onder de zwaarste omstandigheden te voldoen. En hoe kun je dit beter laten zien dan met een tornado en zijn verwoestende kracht.