Skip to main content

3D visualisatie van akoestische belcel.

visualisatie van 3d product BelCel met akoestische eigenschappen opgebouwd uit akoestisch gedempt hout uit NS spoorwagens

Een akoestisch gedempte belcel.

Een technische productvisual van een akoestisch goed afgesloten telefooncel met de ludieke naam “RingRing”. De circulaire opbouw door middel van pen-gat montage maakt deze cal uitermate duurzaam. Het hout is afkomstig uit oude NS spoorwagons. 

3d detail illustratie van de elektrische aansluitingen in de BelCel

Illustratie elektrische aansluitingen voor de "RingRing".

Detail-illustratie van de twee elektrische aansluitingen binnenin de belcel. Zodat je je iPad kunt opladen en met je iPhone kunt bellen. Ongestoord.

3d visualisatie van jonge vrouw bellend in akoestisch gedempte BelCel.

3D visual van de belcel in de praktijk.

Om een duidelijk idee te krijgen van het frormaat van een product is het handig om in de illustratie iets te plaatsen wat we allemaal gemakkelijk herkennen. Visualiseren van technische tekeningen en modellen kan fraaie resultaten geven. Deze visualisaties zijn gemaakt voor "Het Stille Verzet". De technische tekeningen zijn verzorgd door Tom van "Bureau Vooges".

3d illustraties van een akoestisch gedempte telefooncel. Opgebouwd uit oude NS vloeren die modulair zijn opgebouwd. Circulair voor hergebruik.