Skip to main content

3D landschap illustraties van diverse continenten.

3d geïllustreerde landschap-concept van rotsachtig sneeuw en ijsgebied met gletgers en ingevroren vissersschip uit een ver verleden.

Toekomstige ijstijd verbeeld in een 3D visualisatie.


Het typerende landschap zoals wij dat kennen van o.a. het noordelijke deel van Alaska. In deze 3D landschapsillustratie dus veel sneeuw met ijs en rotsachtige uitlopers van bergpassen. Een groot vissersschip is in een ver verleden hier gestrand en in de loop van de eeuwen ingeklemd door gletsjers en landschapsveranderingen. Een eenzaam figuur loopt bij het ijzige wrak vandaan en geeft daarmee de verhoudingen weer in deze breed opgezette 3D landschapsillustratie.

3d visualisatie van een geothermisch gebied in IJsland. Veel geisers en warmwaterbronnen in de meest fantastische kleuren.

Visualisatie van een geothermisch gebied.


3D landschapsbeeld toont een van de geothermische gebieden op IJsland waar veel geisers en warmwaterbronnen voorkomen. De naam Geysir is afkomstig van het IJslandse werkwoord að gjósa, wat 'spuiten' betekent. De kleurige mineralen-afzettingen op de bodem en zijde van de geiserkom zijn in deze landschapsillustratie goed herkenbaar evenals de ijsblauwe, heldere kleur van het water.

3d visualisatie van de boomgrens in het alpengebied in midden Europa. Wandelpaden met steenmannetjes en een zilverspar.

Rotsachtige bergformaties in de Alpen.


Een 3D landschapsillustratie van een rotsachtig gebied op een hoogte van ±2000 meter zoals wij die kennen in het Alpengebied in midden Europa. In deze illustratie is de boomgrens aangegeven met een laatste zilverspar en het natuurlijke wandelpad met een aantal steenmannetjes. Het alpengras maakt vervolgens plaats voor de eeuwige sneeuw zoals te zien in de besneeuwde toppen op de achtergrond van deze illustratie. Een prachtige zomerdag maakt het beeld compleet.